40 000 Ft felett díjmentes kiszállítás az MPL futárral

Női Bőr Hátitáskák

Egy nem olyan régi újítás az Eslo háza táján a designer női bőr hátitáskák, hátizsákok. Amennyire új, legalább annyira szeretitek. Praktikus mérete lehetővé teszi, hogy akár egy A4-es dosszié, vagy ennek megfelelő mérető laptop, notebook, ipad stb beleférjen. 

Kívül-belül el van látva zsebbel, így könnyen lehet szortírozni azt a sok mindent amit magunkkal szeretnénk cipelni. Itthon egyedülálló, IKONIKUS, kézműves, tömör fa fogó jellemzi az Eslo női, bőr hátitáskákat. Ez már az márkánk védjegye, évekkel elezőtt robbant nagyot a hazai divatkiegészítők kínálatában. Ilyet máshol nem látsz, ha mégis, akkor szólj. :) 


12termék 112
Szín:
Fekete, Batik, Karamell, Barna
Anyagok:
Marhabőr, Diófa, Szövet
Méretek(cm):
27-23cm x 30cm x 6cm
Elfogyott | Erről sajnos lecsúsztál
62 500 Ft
Elfogyott | Erről sajnos lecsúsztál

Elképesztő nagy kedvecetek az Espresso textilbőr hátitáska, hátizsák. Megszámolni nem tudom mennyien rendeltetek már, és azóta is büszkén viselitek. Sok-Sok pozitív és kedves üzenetet, visszajezést kapunk a termékeinkkel kapcsolatban, amiért nagyon hálásak vagyunk.

Az Espresso textilbőr hátitáska mérete pont megfelelő egy napi kiruccanáshoz, vagy munkába. Anyukaként is kényelmesen el tudod pakolni benne a gyermeked legfontosabb dolgaid, és emelett azért még a telefonod és a tárcád is belefér. szűkösen, de bele. :)

Az Eslo designer női bőr hátitáskák két alapszínben, feketében és barnában állandő jelleggel elérhetőek a webshopban. Ezen túl bézs, karamell, csau, sárga, zöld és egyéb színekben, variációkban is fellelhető alkalomadtán a készlet erejéig. 

Egyedi rendelésre az aktuális bőr kínálatból is van lehetőség összevariálni a színeket. 
Kis törődéssel egy Eslo női bőr hátitáska, hátizsák örök életre a trendi, legjobb barátod marad.