40 000 Ft felett díjmentes kiszállítás az MPL futárral

Női Bőr Válltáskák

Egy Eslo Luna designer női bőr válltáska kihagyhatatlan egy női gardróbból. Mindig lesz olyan nap, amikor a pénztárcán és a piperén túl, több mindennel is fel kell szerelkeznünk, de a hátizsák tutira nem passzol a szettünkhöz. Erre tökéletes egy Eslo női bőr válltáska. A fa fogót különleges módon az egyik vállpántba terveztük, hogy igazán egyedinek és különlegesnek érezhesd magad. 

Egy magyar kézműves női táska márka álma válik valóra, amikor újra és újra bizalmat szavaztok nekünk. Amikor lelkesen írjátok, hogy még egy kiló lenmagliszt is elfért az Eslo designer válltáskátokban a sok-sok csajos "nemhagyhatomotthon" dolog mellett. Mindemellett totál biztonságos, hisze cipzárral záródik, belül még egy zsebet is elrejtettünk.


8termék 18
Szín:
Fekete, Batik, Karamell, Barna
Anyagok:
Marhabőr, Diófa, Szövet
Méretek(cm):
30cm x 29cm x 10 cm
Elfogyott | Erről sajnos lecsúsztál
57 000 Ft
Elfogyott | Erről sajnos lecsúsztál

Az Eslo Luna designer női bőr válltáska annyira népszerű, hogy már szerte a világban éli mindennapi, izgalmas életét kivételes nők oldalán. Floridába, Seattle-be, Norvégiába, Berlinbe, Münchenbe és Barcelonába is repült már egy válltáska. A fekete és batik barna szín állandó a kínálatban. Emelett időszakosan fel-felbukkan egyéb árnyalatokban is. 

Eslo Manci designer gobelin-bőr női bőr válltáska. Úristen de régóta vágytam már, hogy ez elkészülhessen. Nagyon szerettem volna kicsit másképp beépíteni a fa fogót a táskába, úgy, hogy közben légiesebb, lebegő hatást nyerjen, bármennyire is furcsán hangzik ez egy tömör fa elem esetében. Félkör alakot kapott, ami alul üres, így kényelmesen tudod kapcsolódni a fém elemekhez. Mozgékony, mégis nagyon stabil. 

Belül bélése bőr, és két bőr zsebet is kapott. Mágnessel záródó, mini lehajtóval láttam el, így a táska kényelmesen záródik és nem pottyan bele semmi váratlan az égből, vagy önti el az eső. A gobelin szövetet egy magyar, szépkorú, csoda tündér nénitől vásároltam, és megsúgta, hogy az 1980-as évekből való. Tökéletes harmóniába került a divatos, fényes, vibráló színű bőrökkel, és a kézműves, egyedi, tömör fa fogókkal.